Spilanbefalinger for voksne

09.10.18
Resident Evil 4 (Xbox One og PS4)

Resident Evil 4 til Xbox One og PS4 udkom mere end 10 år efter spillet oprindeligt blev lanceret til Nintendos Gamecube. Spillet skulle faktisk have været en eksklusiv titel til Gamecuben, men heldigvis blev det ændret, og der er nu snart ikke den konsol som Resident Evil 4 ikke er blevet udgivet på.

Det er bestemt heller ikke for ingenting, at spillet bliver genudgivet igen og igen: Det er vitterligt noget af det bedste, der fås indenfor action horror genren. Man spiller som Leon Kennedy kendt fra Resident Evil 2, der har fået til opgave at redde præsidentens datter, efter hun er taget til fange i et spansk landsbyområde. Man finder hurtigt ud af, at der er noget alvorligt galt med lokalbefolkningen, og man bliver herefter hvirvlet ind i et større komplot.

Når man har gennemført hovedspillet, bydes man ydermere på en masse ekstra guf, bl.a. en mulighed for at spille igennem bifiguren Adas historie, og action-spillet ”Mercenaries”, der i sig selv kan levere timevis af underholdning.

Kan du ikke få nok af Resident Evil, er der et hav af udgivelser i serien, der alle i større eller mindre grad er værd at stifte bekendtskab med. Se listen herunder:

God fornøjelse
/ Lasse Kristian Jensen

 

Materialer