Stem på dit yndlingscitat

05.09.19
Danmarks Biblioteker er gået sammen med DR om at finde danskernes yndlingscitat.

Fra den 4. til den 11. september kan du stemme på din favorit blandt de 9 udvalgte citater.
Se citaterne og afgiv din stemme på yndlingscitat.dk og vær med til at afgøre hvad danskernes yndlingscitat er.

Vi afslører vindercitatet fredag den 13. september i forbindelse med Danmarks Biblioteksuge 37, som sætter fokus på læsning.

I hele august kunne alle nominere deres yndlingscitat. 9 citater er blevet udvalgt til den endelige afstemning af en lille kyndig nomineringsgruppe bestående af forfatter Hella Joof, DR-vært Lotte Friis og direktør i Danmarks Biblioteksforening Michel Steen-Hansen.

På DR kan man lige nu se programrækken med Mick Øgendahl og de store forfattere. Her tager stand-up komikeren os med tilbage i tiden for at møde store danske forfattere og sætte skub i læselysten.

#læsløs