Træt af Fortnite?

25.11.19
Her får du mine bud på 5 fantastiske spil, som du kan gå ud og købe med det samme eller glæde dig til. Måske spillene skal på din ønskeseddel til jul...
 1. Star Wars Jedi: Fallen Order
  Udkom 15. November på PC, Xbox One og PS4

  Der har været nogle svipsere på Star Wars-spilfronten de seneste par år. Enten har spillene været alt for online fokuseret og slet ikke haft nogen historie med sig, ellers har den været ret så dårlig. Men Fallen Order lader til at være et spil, hvor både online delen og single player fungerer. Du spiller en inkognito Jedi, Cal Kestis, der skal forsøge at navigere i en kaotisk verden. Historiemæssigt befinder man sig mellem filmene Revenge of the Sith (2005) og A New Hope (1977).

 2. Final Fantasy VII Remake
  Udkommer 3. marts 2020 på PS4

  Hvis du var barn i halvfemserne, så har du muligvis spillet Final Fantasy VII. Denne remake er den samme historie, som I originalen fra 1997, men med væsentlige forbedring i bl.a. grafikken. Hvis du ikke har spillet Final Fantasy før, så kan du glæde dig til et godt rpg spil, hvor du styrer lejemorderen Cloud Strife.
   
 3. The Last of Us - Part 2
  Udkommer 21. februar 2020 på PS4

  Har du ikke spillet etteren, så skal du downloade det på Playstation Store i denne måned, hvor det er gratis. The Last of Us er et klassisk post-dommedags-spil, hvor en smittende virus inficerer alle med en zombie virus. Du har måske hørt den historie før, men etteren var så gennemført historiemæssigt. Du følger de to karakterer Joel og Ellie, ligesom i det første spil, men i det nye er der lagt mere fokus på Ellie. Glæd dig!
   
 4. Borderlands 3
  Udkom 19. september på PC, PS4 og Xbox One

  Forestil dig Mad Max med den golde, forladte ørken, og sæt det så ind i et first person shooter spil. Borderlands 3 er fortsættelsen på den populære serie. Alene eller sammen med venner online skal du forsøge at gennemføre spillets missioner.
   
 5. World of Warcraft: Classic 
  Udkom 27. august til PC 

  Tilbage i 2005 udgav Blizzard et af de mest populære spil nogensinde, World of Warcraft eller bare WoW. Indtil nu kommer der stadig nye spillere til, men med udgivelsen af World of Warcraft: Classic, vender spillet nu tilbage til sin originale form. Dvs. at sværhedsgraden er røget i vejret, så man ikke længere kan køre solo gennem hele spillet. Man skal rent faktisk arbejde sammen, ligesom man gjorde i de første udgaver. Og så er det stadig et rigtig godt spil!

God fornøjelse/ Rasmus Knudsen

Materialer