Træt af Fortnite?

25.11.19
Her får du mine bud på 5 fantastiske spil, som du kan gå ud og købe med det samme eller glæde dig til. Måske spillene skal på din ønskeseddel til jul...
 1. Star Wars Jedi: Fallen Order
  Udkom 15. November på PC, Xbox One og PS4

  Der har været nogle svipsere på Star Wars-spilfronten de seneste par år. Enten har spillene været alt for online-fokuseret og slet ikke haft nogen historie med sig, ellers har den været ret så dårlig. Men Fallen Order lader til at være et spil, hvor både online-delen og single player fungerer. Du spiller en inkognito Jedi, Cal Kestis, der skal forsøge at navigere i en kaotisk verden. Historiemæssigt befinder man sig mellem filmene Revenge of the Sith (2005) og A New Hope (1977).

 2. Final Fantasy VII Remake
  Udkommer 3. marts 2020 på PS4

  Hvis du var barn i halvfemserne, så har du muligvis spillet Final Fantasy VII. Denne remake er den samme historie, som I originalen fra 1997, men med væsentlige forbedring i bl.a. grafikken. Hvis du ikke har spillet Final Fantasy før, så kan du glæde dig til et godt rpg-spil, hvor du styrer lejemorderen Cloud Strife.
   
 3. The Last of Us - Part 2
  Udkommer 21. februar 2020 på PS4

  Har du ikke spillet etteren, så skal du downloade det på Playstation Store i denne måned, hvor det er gratis. The Last of Us er et klassisk post-dommedags-spil, hvor en smittende virus inficerer alle med en zombie-virus. Du har måske hørt den historie før, men etteren var så gennemført historiemæssigt. Du følger de to karakterer Joel og Ellie, ligesom i det første spil, men i det nye er der lagt mere fokus på Ellie. Glæd dig!
   
 4. Borderlands 3
  Udkom 19. september på PC, PS4 og Xbox One

  Forestil dig Mad Max med den golde, forladte ørken, og sæt det så ind i et first person shooter-spil. Borderlands 3 er fortsættelsen på den populære serie. Alene eller sammen med venner online skal du forsøge at gennemføre spillets missioner.
   
 5. World of Warcraft: Classic 
  Udkom 27. august til PC 

  Tilbage i 2005 udgav Blizzard et af de mest populære spil nogensinde, World of Warcraft – eller bare WoW. Indtil nu kommer der stadig nye spillere til, men med udgivelsen af World of Warcraft: Classic, vender spillet nu tilbage til sin originale form. Dvs. at sværhedsgraden er røget i vejret, så man ikke længere kan køre solo gennem hele spillet. Man skal rent faktisk arbejde sammen, ligesom man gjorde i de første udgaver. Og så er det stadig et rigtig godt spil!

God fornøjelse/ Rasmus Knudsen

Materialer