Udbud af forpagtning

04.07.18
Forpagtning af Hovedbibliotekets café i Nørregade udbydes hermed til start hurtigst muligt.

Hvis du vil at være med til at gøre det nye Hovedbibliotek endnu bedre, har du nu muligheden for at indgå aftale om forpagtning af Hovedbibliotekets café.

Esbjerg Kommunes Hovedbibliotek er blevet gennemmoderniseret og fremstår lyst og lækkert og vi tror at antallet af gæster vil stige. Hidtil har besøgstallet ligget på omkring 300.000 på årsbasis og Caféen har solgt kaffe m.m. for omkring 450.000 kr. årligt.

En café er helt klart en af de faciliteter vores gæster og medarbejdere efterspørger. De ønsker en café, hvor de kan købe kaffe/the, drikkevarer, kage og lette frokostretter som sandwich og salat m.m.

Ansøgning og mere information
Til belysning af opgaven kan du via nedenstående links læse udkast til forpagtningskontrakt med bilag.

Har du spørgsmål til materialet eller virksomheden kan disse indsendes til Annette Brøchner Lindgaard på abl@esbjergkommune.dk herunder ønske om besigtigelse af lokaler i perioden 17.7. – 10.8. 2018.

Du skal indsende en ansøgning indeholdende en redegørelse for egen virksomhed og erfaringsbaggrund, ideer og visioner for drift af cafeen, samt udkast til budget for 1/1-års drift inden den 14.8. 2018 kl. 12.00. Ansøgningen sendes til samme mailadresse som ovenfor.

Forpagtningskontrakt med bilag
*   Forpagningskontrakt