Underholdning i juleferien

23.12.19
Prøv en af bibliotekets mange apps til bøger, lydbøger, blade, film og meget mere.

Film
På filmsiden kan jeg anbefale dig at prøve Filmstriben. Her finder du bla. en filmatisering af forfatteren Lars Saabye Christensens roman Beatles. Oslo i 1967 hvor Beatlesfeberen raser og fire drenge drømmer om at være The Beatles.

Hvis du mere er til en god thriller, så prøv Danmarks radios serie Bedrag, sæson 1-3 Eller hvad med den svenske historiske serie Frøken Frimanns krig. Om kvindekamp og samfund i 1900-tallets begyndelse.

Og hvis du savner en rigtig familiefilm, kan jeg let anbefale dig filmen Jeg er William. Om drengen William der flytter sammen med sin morbror der er en plattenslager men varm og kærlig på sin måde. Eller prøv ungdomsfilmen Kys mig for helvede, om Tale der vil være skuespiller, men møder fodboldhelten undervejs.

Magasiner
Hvis du hellere vil bladre i et lækkert magasin, finder du både ”Cosmopolitan”, ”Elle” og mange andre spændende blade, i den app der hedder RB Digital. Her kan du låne lige så mange blade du vil. Og de skal ikke afleveres igen!

Bøger
Er du mere til lydbøger er eReolen fyldt med underholdning til store og små. Du kan finde biografier, rejsebeskrivelser, romaner, krimier, ungdomsbøger, billedbøger og meget meget andet.

Jeg kan anbefale dig at lytte til Ane Riels netop biografaktuelle roman Harpiks. Om den unge pige Livs opvækst i en dysfunktionel familie, og hvordan hun kommer videre i verden.

Eller hvad med at sætte sig hele familien og læse op af Tiberius Tudefjæs-bøgerne skrevet af Renée Toft Simonsen.

Ny bruger
Som med alle bibliotekets app’s, så kræver brugen af dem at du er meldt ind på biblioteket. Du kan melde dig ind her på vores hjemmeside. Du skal bruge din Nem-ID. Du kan også kigge forbi et af kommunens biblioteker og så kan personalet oprette dig. Se åbningstiderne her og hvornår personalet er tilstede.

God jul
/ Lone Pedersen