Vis os vores natur

14.04.20
Vores Natur og Bibliotekerne inviterer dig til at være med i fotokonkurrencen 'Vis os vores natur'.

Tag ud i naturen og slip din kreativitet løs med din mobiltelefon eller et kamera.

Du bestemmer selv motivet

Det vigtigste er at dit billede vækker en lyst hos andre, til at tage ud i naturen og lære den bedre at kende.

Præmie

Del dine naturoplevelser med os, så er du med i konkurrencen om at få dit billede udstillet i blandt andet Botanisk Have ved Statens Naturhistoriske Museum i København og Naturhistorisk Museum i Århus til efteråret.

Frist for deltagelse

Du kan indsende billeder til fotokonkurrencen helt frem til d. 13. september 2020. Når du uploader dit billede, skal du vælge det DR-distrikt, hvor du bor. Også selvom du har taget billedet i et andet distrikt, end du bor i.

Upload, regler og retningslinjer

Se regler og retningslinjer for deltagelse i fotokonkurrencen Vis os vores natur, hvor du også kan uploade dit billede.