Vitello danner regering

Af Anonym ( )
19.06.15
Hovedbibliotekets børnevalg 2015 er overstået. Rasmus Klump har netop anerkendt sit nederlag og Vitello erklærer sig klar til at danne regering.

Mens de voksnes politikere stadig tæller, forhandler og muligvis bager en rævekage eller to, er optællingen af stemmer ved årets Børnevalg på Hovedbiblioteket nu overstået.

Vælgerne har talt, og selvom Rasmus Klump med løftet om pandekager gav kamp til stregen, så var det altså Vitello der i sidste ende havde størst vælgeropbakning. Med 22% af de afgivne stemmer erklærer den populære børnefigur sig klar til at tage kontrollen over Hovedbiblioteket.

Og ingen kan i dag anklage vinderen for at bryde sine valgløfter. Så snart sejren var en kendsgerning, sendte den nybagte regeringsleder nemlig børnebibliotekar Lotte Bielefeldt ud med slik til sine mange vælgere. Som den årvågne læser vil kunne huske, var løftet om slik hver dag en central del af Vitellos kampagne, og Johanne og Simone fra Urbanskolen – som på billedet har retning mod slikskålen – ser med forventning frem til at forslaget bliver ophøjet til lov.

Tak til alle der deltog i valget!