Annamarie

Assistent
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Annamaries arbejdsområder

Jeg arbejder med materialeflowet på Hovedbiblioteket. Her modtager og klargør jeg de bøger, som vi skaffer hjem til vores lånere fra alle mulige biblioteker her i landet og nogle gange også fra udlandet. Udover dette finder jeg bestillinger, passer og plejer alt hvad der kommer gennem vores robotrum eller jeg går på jagt efter forsvundne materialer. Jeg modtager de nye materialer, som biblioteket har købt og sørger for at de er klar til vores lånere. Somme tider omfatter det store leverancer til spændende projekter og andre gange indebærer det reklamationer, klargøringer og registreringer samt faktureringer.

Hvor finder du Annamarie på biblioteket?

På Hovedbiblioteket, hvor jeg de fleste dage arbejder på tværs af udlånet, robotrummet, fjernlånsrummet og kontoret på 1.sal.

En bog Annamarie vil anbefale

Jeg læser mest krimier, gerne af nordiske forfattere. Når dette bliver for ”mørkt”, kan jeg godt lide en sjov bog af Sophie Kinsella. I en helt anden genre kan jeg anbefale ”Alle katte er på autismespektret” af Kathy Hoopmann. Det er en billedbog for børn og voksne, som på en sød, kort og letforståelig måde fortæller om autismespektret.