Anna Kirstine

Biblioteksformidler
Bibliotek:
Afdeling:

Anna Kirstines arbejdsområder

Jeg er biblioteksformidler og sidder i afdelingen ”Viden og Litteratur”. Jeg beskæftiger mig primært med arrangementer og aktiviteter for unge og voksne. Derudover arbejder jeg med forskellige projekter. Fx er jeg projektleder på Kultur på Kant, og en del af to projekter om FN’s 17 verdensmål. Jeg laver også udstillinger i biblioteksrummet og hjælper med at finde skønlitteratur i Kulturzonen. Derudover er jeg tovholder for DR-Romanklubben. Sammen med 10 læseglade borgere skal vi diskutere seks vidt forskellige bøger. Romanklubben løber fra december og et halvt år frem. Dét glæder jeg mig til!

Hvor kan du finde Anna Kirstine på biblioteket?

I Kulturzonen på Hovedbiblioteket, svarer jeg på spørgsmål om skønlitteratur. En gang om ugen er jeg på Nordby bibliotek, hvor jeg laver forskellige biblioteksmæssige opgaver. Jeg er også at finde på mit kontor, hvor jeg sidder sammen med en masse spændende kollegaer.

En bog Anna Kirstine vil anbefale

Jeg vil gerne anbefale ”Havbrevene” af Siri Ranva Hjelm Jacobsen. ”Havbrevene” er en finurlig lille brevroman, der leger med læserens forventninger til den klassiske roman. I denne bog er verden nemlig set fra to haves synspunkt – Middelhavet og Atlanterhavet, som er søstre og skriver breve til hinanden.