Anne-Lisa
Pedersen

Bibliotekar
Bibliotek:
Afdeling:
Telefon:
76161954

Anne-Lisas arbejdsområder

Jeg er bibliotekar og arbejder med formidling, både online og i biblioteksrummet, hvor mine primære arbejdsområde er voksenfaglitteraturen og arrangementer – eksempelvis i form af de populære naturvidenskabelige livestreaminger.
Jeg er også tilknyttet bibliotekets ”Maker Event” som hvert år finder sted på Hovedbibliotek. Her er der spækket med stande, fagfolk og ildsjæle som er klar til at tage imod de mange besøgende, som har interesse for ny teknologi. De besøgende vil gerne se det i aktion og de vil gerne netværke med ligesindede, så den dag summer biblioteket virkelig.  

Hvor kan du finde Anne-Lisa på biblioteket? 

I gang med at betjene lånere, lave udstillinger eller mange andre formidlingsopgaver i biblioteksrummet og online. Du kan også finde mig på kontoret på Hovedbibliotek, i udlånet blandt faglitteraturen eller på Ribe Bibliotek. Ring eller send gerne en mail, så vender jeg tilbage. 

En bog Anne-Lisa vil anbefale

”Måske skulle du snakke med nogen” af Lori Gottlieb, er en af de bedste bøger, med en humoristisk tilgang til selvindsigt, jeg længe har hørt. Desuden læser jeg næsten altid de nye bøger i serierne ”Tænkepauser” og ”Moderne idéer”, hvor ny viden bliver formidlet kort, spændende og præcist, så alle kan være med. 

Seneste nyheder