Birgitte

Assistent
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Birgittes arbejdsområder

Jeg tager imod borgeren i Informationen og hjælper med at oprette lånerkort og andre praktisk ting i forbindelse med udlån. 
Endvidere hjælper jeg med at guide turisterne via bibliotekets turistinspiration. Jeg sørger også for, at vores ”wayfinder” i forhallen er opdateret med henvisninger til hvilke arrangementer, der finder sted i bibliotekets lokaler, ligesom jeg deltager i afholdelse af livestreaming fra Århus Universitet.

Hvor kan du finde Birgitte på biblioteket?

Jeg arbejder primært i Informationen på Hovedbiblioteket og med håndtering af reserveringer og bogsortering i afleveringsrobotten. Derudover arbejder jeg allround på Kvaglund Bibliotek. 

En bog Birgitte anbefaler

”Spis dig fri fra type 2 diabetes” af Jane Kudsk. Det er en bog med anvisninger til, hvordan man som type 2 diabetiker, via kosten, kan regulere sit blodsukker ved at udelukke flest mulige kulhydrater. Dermed kan man forebygge og blive befriet for andre skavanker. Bogen kan også lånes som lydbog via eReolen, og den er indlæst af forfatteren selv med en sådan intensitet, at man ikke er i tvivl om, at hun brænder for sit emne. 
 

Seneste nyheder

No news were found.