Cecilia

Netværkskoordinator
Bibliotek:
Afdeling:

Cecilias arbejdsområder 

I udlånet, i familiezonen, kan jeg hjælpe dig med at finde en god bog. Fx en fantasybog, som jeg selv læser en del af, eller en billedbog, som jeg læser mange af sammen med min søn.
Du kan møde mig i Facebookgruppen ”The Fantasy Fellowship”, hvor jeg er national tovholder. Det er et fællesskab for voksne fantasylæsere og der er læsekredse fordelt over hele landet. Til Fantasyfestival kan du se mig rende forvildet rundt for at hjælpe de mange skønne frivillige som er en vigtig del af festivalen. Jeg arbejder også meget med FN’s verdensmål. Herunder UGE17 - en festuge for verdensmål som vi afholder i april, i netop uge 17. 

Hvor kan du finde Cecilia på biblioteket?

Jeg er en del af ”Læs, Leg og Lær” som er bibliotekets børneafdeling. På vores kontor finder du mange spændende ting. Alt fra Mimbo Jimbo til Kaptajn Underhylers underbukser. Og selvfølgelig en masse dygtige og sjove børnebibliotekarer.

En bog Cecilia vil anbefale 

”Løvindens sang” af Tamora Pierce. En feel good fantasyserie for børn og unge. En fantastisk fortælling fyldt med magi, kærlighed og nævekampe. Kernen er den klassiske kamp mellem det gode og det onde.