Cecilia

Bibliotekar
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Cecilias arbejdsområder

Jeg er bibliotekar og er tilknyttet voksenafdelingen. Mine primære arbejdsopgaver er udlånsvagter og drift af biblioteket. Derudover pakker jeg til ”Biblioteket kommer” som er en ordning hvor handicappede og ældre mennesker kan få bøger, bøger med stor skrift, lydbøger m.m. leveret lige til døren. Jeg er også biblioteksvagt, hvilket betyder at jeg en af dem der svarer dig, hvis du stiller spørgsmål på hjemmesiden biblioteksvagten.dk eller bruger deres widget, som ligger på mange bibliotekers hjemmeside bl.a. vores egen. 

Hvor kan du finde Cecilia på biblioteket?

Du finder mig tre dage om ugen på Sædding Bibliotek. De andre dage er jeg på Hovedbiblioteket, hvor du vil kunne finde mig i kulturzonen. Andre gange vil du kunne møde mig, hvis du kommer til en af de naturvidenskabelige livestreaminger fra Århus Universitet på Hovedbiblioteket, hvor jeg nogle gange er vært eller en af dagene på Fantasyfestival, hvor jeg som regel er at finde i billetsalget.

En bog som Cecilia anbefaler

Kan varmt anbefale Murakamis forfatterselskab. Den jeg nævner her, er dog ikke en af hans romaner, men hans biografi: ”Hvad jeg taler om når jeg taler om at løbe”.  Bogens omdrejningspunkt er hvordan det at skrive og løbe hænger sammen for forfatteren. Det er ikke nogen tyk bog, men en der har fortjent en genlæsning.  
 

Seneste nyheder

No news were found.