Ernst Blok Kristensen

Afdelingsleder

Ernsts’ arbejdsområder

Jeg er leder af afdelingen ”Teknisk service”.
I vores afdeling har vi ansvaret for bygningerne på alle kommunens otte biblioteker. Sammen med vores dygtige pedeller, arbejder jeg for, at vores huse hele tiden fremstår knivskarpe. Koordineringen af almindeligt håndværksmæssigt vedligehold fylder en del i hverdagen og opgaverne i et fedt kulturhus spænder vidt. Lige fra små og store byggeopgaver, kørsel mellem bibliotekerne og til reparation af legetøj. Mit fokus vil altid være at stile mod den bedst mulige service til borgerne og personalet. Og jeg forsøger hele tiden at udvikle på nye løsninger, som er til gavn for bibliotekets brugere og, som gør min afdeling til et godt sted at arbejde. 

Hvor kan du finde Ernst på biblioteket

Du kan være heldig at finde mig på ”Slotsforvalter kontoret” lige mellem administrationen og kælderen. Her har jeg nok noget som minder lidt om et gammeldags viceværtkontor, hvor man på hylderne, og på skrivebordet, helt typisk kan finde gamle nøgler og dimser som jeg ikke kan huske hvad skal bruges til. Ellers kommer jeg også en del ud til alle de andre af vores huse.

En bog Ernst vil anbefale

Jeg er et rigtigt madøre, og holder derfor nok allermest af at bladre i kogebøger, men når jeg bevæger mig ud af den genrer, holder jeg af at læse biografier. Sidst har jeg læst Lars Lilholts biografi ”Drømme og Dæmoner” som jeg klart kan anbefale. I min fritid spiller jeg musik, så nodebøger og sangtekster er også at finde på min bogreol.
 

Seneste nyheder

No news were found.