Elsebeth

Bibliotekar
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Elsebeths arbejdsområder

Jeg er uddannet bibliotekar og arbejder primært med at betjene unge og voksne i afdelingen for faglitteratur. Sammen med et hold af kolleger underviser jeg elever fra ungdomsuddannelserne i informationssøgning inden de skal i gang med deres store skriftlige opgaver. Jeg er også koordinator på bibliotekets informationssøgningskurser for gymnasierne. 
Sammen med min kollega Eva passer jeg Studiebiblioteket på Esbjerg Gymnasium. Jeg varetager også opgaven med at indkøbe al faglitteratur. Desuden laver jeg materialepleje i fagområderne historie, geografi og lokalhistorie.

Hvor kan du finde Elsebeth på biblioteket

Jeg arbejder på Hovedbiblioteket i afdelingen for faglitteratur på 1. sal og er tilknyttet teamet Viden & Litteratur. Desuden er jeg på Studiebiblioteket på Esbjerg Gymnasium. 

En bog Elsebeth anbefaler

Jeg læser helst bøger, der har noget på hjerte. Bøger som sætter tanker i gang, som berører og sætter livet i perspektiv. 
Eksempler på det kan være Naja Maria Aidts ”Har døden taget noget fra dig så give det tilbage”, Kirsten Thorups ”Indtil vanvid indtil døden” eller Thomas Korsgaard trilogi om Tue, hvor første bog hedder ”Hvis der skulle komme et menneske forbi.”