Inga

Assistent
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Ingas arbejdsområder

Jeg har kontakt med foreninger, kolleger og læsekredse, som ønsker at booke lokaler, og det hjælper jeg med. Desuden laver jeg grafiske opgaver i forbindelse med udstillinger og arrangementer som fx Fantasyfestival. Den opgave har jeg haft siden den første afholdelse af festivalen tilbage i 2015. Jeg har daglige vagter i Informationen og hver onsdag er jeg på biblioteket i Sædding. Jeg har været ansat på Esbjerg Kommunes Biblioteker siden 2007, hvor jeg startede i et barselsvikariat. Jeg har altid elsket mit arbejde bl.a. fordi det er meget afvekslende, spændende og man sidder ikke på en stol hele dagen. 

Hvor kan du finde Inga på biblioteket

Jeg hører hjemme i Biblioteksudvikling. Det er en afdeling, der hovedsagelig består af HK-ansatte. Vi er en driftsafdeling, der varetager mange forskellige opgaver for at dagligdagen på biblioteket kan fungere.  

En bog Inga vil anbefale

”Den sidste Mrs. Parrish” af Liv Constantine. 
En mørk psykologisk thriller med et interessant plot som tager en fuldstændig uventet drejning. Et eksempel på en fortælling, hvor fortiden gemmer på hemmeligheder, hemmeligheder der kan komme til at forandre alt!  
 

Seneste nyheder

No news were found.