Jacob

Bibliotekar
Bibliotek:
Afdeling:

Jacobs arbejdsområder

Jeg er biblioteksformidler og sidder i afdelingen ”Læs, leg og lær” – det man også kan kalde børnebiblioteket. Sammen med min kollega Stine er jeg projektleder på Fantasyfestival – et af bibliotekets, og Esbjergs, kulturelle flagskibe som i 2022 havde mere end 8000 deltagere. 
Derudover er jeg i radioen én gang i ugen og fortæller om nye biograffilm, og ting der sker på biblioteket, og holder også introduktioner i biografen og skriver kulturklummer til avisen. Generelt fylder kommunikation en stor del af min arbejdstid – og det at brande biblioteket på mange forskellige platforme.  

Hvor kan du finde Jacob på biblioteket?

Jeg er på mit kontor hvor der på mit bord ligger et Conan-sværd, jeg er i udlånet på Hovedbiblioteket og man kan også møde mig i vores filial i Kvaglund. Derudover er jeg en del rundt i byen i forbindelse med mine forskellige arbejdsopgaver. 

En bog Jacob vil anbefale

”Dødsæderne”, fra 1976 (udkom første gang på dansk i 1987), af mesterforfatteren Michael Crichton. Vikinger, en arabisk diplomat, dødsædere og mytiske undertoner. Dette leveret i en akademisk form, som vil snyde de fleste. Crichtons roman leger både med form og indhold og er et lille mesterværk i grænselandet mellem fiktion og virkelighed.
 

Seneste nyheder