Jane

Specialist
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Janes arbejdsområder arbejdsopgaver

Jeg er biblioteksassistent og hører til i afdelingen Biblioteksudvikling. Mine primære opgaver er ”inde bagved”. Jeg samarbejder eksempelvis med folkeskolerne i forbindelse med deres indkøb. Jeg er en del af teknisk service, hvor jeg bl.a. samler materialer, der mangler dele i håb om, at de dukker op igen, skifter chippen, hvis den ikke virker m.m. Jeg er også arbejdsmiljørepræsentant, hvilket er en spændende og vigtig opgave. Når du kommer til Fantasyfestival har jeg været med til at stå for udsmykningen, som er med til at skabe stemning til festivalen. Det er en fantastisk måde at være kreativ på. 

Hvor finder du Jane på biblioteket?

Du kan finde mig i Informationen på Hovedbiblioteket samt på Ribe Bibliotek og en gang imellem er jeg vært ved livestreaminger – en arrangementstype der bliver mere og mere populær.

En bog Jane vil anbefale

Udover bøger med orkis, vil jeg anbefale bogen ”Flere på én pind - fra tå til top” af Lene Randorff. Teknikken er god til at strikke to strømper på én gang. I bogen er der QR-koder til videoer på YouTube. De er gode som supplement til bogen. Jeg bruger meget eReolen til at høre lydbøger, primært krimi eller fantasy. 
 

Seneste nyheder

No news were found.