Jesper

Webkonsulent
Bibliotek:
Afdeling:

Jespers arbejdsområder

Jeg er ansat i Biblioteksudvikling hvor mine arbejdsopgaver er mange, forskelligartede og i en løbende dynamisk udvikling. 
Jeg er ansat som Webkonsulent og som titlen antyder har jeg efterhånden været en del år på Biblioteket, faktisk siden 2010. 
Mine hovedarbejdsområder er vores hjemmeside, IT og generel teknisk udvikling, men jeg arbejder også med kommunikation, grafik, projektledelse, support og har i større eller mindre grad været involveret i Fantasyfestivalen siden den spæde start i 2015, hvor jeg har været alt fra projektleder til at stå for børneaktiviteterne.

Hvor kan du finde Jesper på biblioteket?

Det meste af tiden er jeg at finde hos de søde damer i Administrationen på Hovedbiblioteket hvor jeg har min faste plads. Man kan dog også være heldig at finde mig på et af de andre biblioteker eller i andre afdelinger, hvor jeg hjælper og sparrer med mine kollegaer.

En bog Jesper vil anbefale

For tiden læser jeg mest om babyers udvikling og børneopdragelse - min anbefaling er dog ”Ringenes Herre af J.R.R. Tolkien”.
Det univers som Tolkien skaber indfangende mig så meget i mine unge år, at jeg endte med at læse alle tre bind på under en uge i min ferie. Siden har jeg læst trilogien flere gange og altid med stor fornøjelse.
 

Seneste nyheder

No news were found.