Karin Grøndahl Sørensen

Afdelingsleder

Karins arbejdsområder

Jeg er vicebiblioteksleder og er er leder af to af bibliotekets medarbejdergrupper: en del af biblioteksformidlerene og mange af vores værter. Desuden har jeg også ansvaret for vores bogopsættere og studentermedarbejdere. Vores materialer, både de fysiske og de digitale materialer, og hvordan vi giver adgang til dem, er noget jeg beskæftiger mig meget med.  Vi samarbejder også med en række andre institutioner f.eks. Folkehuset og det fælles Folke-skolebibliotek i Tjæreborg. Samt en masse logistik i forbindelse med vores Fantasyfestival. Og meget andet. Mit motto er: ”Det må gerne være sjovt at gå på arbejde.”

Hvor kan du finde Karin på biblioteket?

På biblioteket er jeg ofte at finde i backstage, hvor jeg mødes med personale eller samarbejdspartnere, hvor vi sammen udvikler spændende biblioteksløsninger og får trådene om vagtplaner og ferier til at gå op i en højere enhed. 

En bog Karin vil anbefale

”Jordens Søjler” af Ken Follett elsker jeg at anbefale. En spændende historisk roman om katedralbyggeri i 1100-tallets England. Jeg kan godt lide den, da den er meget detaljeret og ”tager” mig med tilbage i tiden.   
 

Seneste nyheder

No news were found.