Kit

Biblioteksformidler
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Kits arbejdsopgaver 

Jeg er biblioteksformidler og sidder i afdelingen ”Læs, Leg og Lær”. Jeg er med til at planlægge fede og spændende arrangementer for børn, unge og familier. Jeg er altid på udkig efter nye kreative aktiviteter som kan bruges på biblioteket. Sammen med min kollega Cecilia har vi hver måned besøg af en flok børn i vores biblioteksklub – hvor vi leger litteraturen ind og spiser mange snacks. Jeg laver også udstillinger i Familiezonen og skifter blade på vores flotte Fortælletræ. Derudover kører jeg undervisningsforløb for kommunens skoleelever. 

Hvor kan du finde Kit på biblioteket

I Familiezonen anbefaler jeg sjove og spændende bøger, eller brætspil, til både børn og unge. Jeg er på min kontorplads, hvor jeg blandt andet har en original tegning af Lakserytteren liggende! Derudover kan man møde mig på Ribe Bibliotek, hvor jeg gerne hjælper med alt fra børnebøger til strikkebøger. 

En bog Kit vil anbefale 

Lige for tiden læser jeg mest billedbøger højt for min søn og de skal gerne handle om store maskiner. Min (voksen) yndlingsbog er erindringsromanen ”Oplyst” af Tara Westover, en bjergtagende fortælling om en ufattelig opvækst på bjerget i Idaho.