Lissi

Bibliotekar
Bibliotek:
Afdeling:

Lissis arbejdsområder

Jeg er bibliotekar og arbejder både på de indre og de ydre linjer. På de ydre linjer betjener jeg brugere af skønlitteratur, og jeg deltager i arbejdet med arrangementer. Derudover er jeg med til at lave udstillinger i biblioteksrummet. På de indre linjer er jeg fagreferent på skønlitteratur og litteraturen om mad og håndarbejde. Jeg er endvidere med til at sørge for, at vores flow fungerer dvs., at jeg deltager i den proces der skal til for, at få bøgerne på plads i biblioteket, når de er afleveret. Derudover har jeg den daglige kontakt med vores studentermedhjælpere, som er værter på biblioteket om aftenen.

Hvor kan du møde Lissi på biblioteket?

Jeg arbejder primært på Hovedbiblioteket i Kulturzonen, hvor skønlitteraturen står. Og så har jeg en ugentlig vagt på Kvaglund Bibliotek.

En bog Lissi vil anbefale

Den bedste bog jeg læste i 2022, var romanen ”Vindens port” af Anne-Cathrine Riebnitzsky. Den historiske roman udspiller sig i Andalusien i 1300-tallet, og fortæller historien om et muslimsk samfund, deres hverdag og skikke og konflikterne med de kristne i Andalusien inden den endelige uddrivelse fra Sydspanien.