Marianne

Bibliotekar
Bibliotek:
Afdeling:

Mariannes arbejdsopgaver

Jeg er børnebibliotekar og er en del af afdelingen ”Læs, Leg og Lær”. Fælles for alle mine opgaver er at de er gennemsyret af min store passion i forhold til at udbrede læselyst. Dagligt arbejder jeg på at sprede læselysten til børn både på biblioteket og ude i dagstilbudene.  
Jeg udarbejder forløb til børnehaver, vuggestuer og dagplejere, og ses ofte sammen med en gruppe børn, enten på biblioteket eller ude i en institution. Jeg er projektleder på ORDfest. Et projekt der årligt involverer en masse børn fra kommunes børnehaver.

Hvor finder du Marianne på biblioteket?

I Familiezonen hvor jeg anbefaler nyt læsestof til børn og deres voksne og på Nordby Bibliotek på Fanø. Jeg opholder mig også ofte i Legeteket, som er bibliotekets samling af materialer til sprogstimulering, motorik, spil, legetøj mm. Eller måske finder du mig i den lille bogbus på vej ud til en institution. 

En bog Marianne vil anbefale

”Dallas København: intet forandrer sig aldrig” af Peter Molde-Amelung. En helt særlig roman for børn, der behandler svære og barske emner på en måde, som mest af alt minder om et eventyr. Et moderne eventyr, med opdagelsesrejsende, kærlighed og svigt i en smuk blanding af humor, alvor og finurligheder.