Martin Søndergaard Sørensen

Afdelingsleder

Martins arbejdsområder

Jeg er leder for to afdelinger, nemlig ”Administrationen” og ”Læs, Leg & Lær”. Selv om det er to meget forskellige afdelinger, er der ingen tvivl om, at vi begge steder arbejder for at give borgerne relevante og givende biblioteksoplevelser. Jeg er optaget af, hvordan biblioteket kan inspirere børn og voksne til gode læseoplevelser samt givende fællesskaber. Det er vigtigt for mig, at der er plads til at vi kan lege på biblioteket. Både børn og voksne. Jeg er også optaget af at vi på biblioteket er med til at sætte bæredygtighed og FNs 17 Verdensmål på dagsordenen.  

Hvor kan du finde Martin på biblioteket?

På biblioteket er jeg gerne, hvor jeg mødes med andre der arbejder på biblioteket. Ellers er jeg måske ude på besøg i kommunens skoler eller dagtilbud, fordi vi på biblioteket elsker at lave relevante tilbud med lege- og læseoplevelser i samarbejde med andre.  

En bog Martin vil anbefale

”Kreativ tænkning” af Mitchel Resnick. Bogen giver inspiration til, hvordan vi kan tænke læring mere legende og båret af nysgerrighed. På engelsk hedder bogen meget rammende ”Lifelong kindergarten”. For børn er så fantastisk til at lære alt muligt gennem leg. Hvorfor skal vi så stoppe som voksne? I like.     
 

Seneste nyheder

No news were found.