Pia

Assistent
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Pias arbejdsområder 

Jeg er assistent og er tilknyttet Esbjerg Hovedbibliotek. Som vært i Informationen er det min fornemmeste opgave at betjene alle brugere i øjenhøjde, og imødekomme deres forespørgsler. Ikke to dage er ens, og det er med til at gøre dagligdagen spændende og uforudsigelig. 
Derudover varetager jeg koordinerende opgaver i samarbejde med interne/eksterne samarbejdspartnere, som understøtter udviklingen i biblioteket. Her kan bl.a. nævnes samarbejdet med Destination Vadehavskysten, hvor jeg sammen med mine kollegaer varetager den daglige drift af Turistinspirationen på Hovedbiblioteket. I forhold til Fantasyfestival koordinerer jeg billetsalget. 

Hvor kan du finde Pia på biblioteket 

I samarbejde med mine øvrige kollegaer i Informationen sørger vi for servicedesign i og omkring forhallen på Hovedbiblioteket – med henblik på at give bibliotekets brugere en positiv og relevant serviceoplevelse. Når jeg ikke er i Informationen finder du mig på kontoret i Biblioteksudvikling, hvor jeg løser opgaver for Info- og Borgerservice cirklen.

En bog Pia vil anbefale

”Salattøsens sunde og fyldige salater" er skrevet af den populære salatkok Mette Løvbom - det er hendes fjerde bog i serien. Bogen indeholder super lækre opskrifter på fyldige salater. Opskrifterne er forholdsvis nemme at gå i gang med, og ingredienserne kan sagtens forberedes på forhånd, inden det hele blandes til lækre salater.

Seneste nyheder

No news were found.