Pia

Assistent
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Pias arbejdsområder

Mit arbejdsområde spænder vidt. Med mine blækspruttearme forsøger jeg at skabe en sammenhæng, når jeg arbejder med bibliotekets hjemmeside, opdatering af storskærme, grafiske opgaver og koordineringsopgaver. Jeg har været på biblioteket i mange år. Der har altid været afvekslende og interessante opgaver samt skønne kollegaer. Jeg har været en del af Fantasyfestival, siden vi første gang afholdte det tilbage i 2015. Jeg elsker den magiske stemning. Se glæden hos de mange gæster. Jeg læser ikke selv Fantasy, men det er spændende at følge udviklingen og opleve festivalen vokse år for år.

Hvor kan du finde Pia på biblioteket?

Ved mit skrivebord i Administrationen på Hovedbiblioteket. Vi er en af bibliotekets mindste afdelinger, men vi har et stort hjerterum og plads til grin. I løbet af dagen er jeg rundt i huset hos kollegaer, når vi sammen skal løse opgaver. 

En bog Pia vil anbefale

”Opkald fra en engel” af Guillaume Musso. En velskrevet og uforudsigelig spændingsbog, som kan være svær at lægge fra sig. En rigtig pageturner. Mussos bøger har altid en twist og gemmer på overraskelser. Bogen udkom på dansk i 2016 - og jeg har selvfølgelig også læst alle de øvrige af hans bøger.

Seneste nyheder

No news were found.