Rie

Assistent
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Ries arbejdsopgaver

Jeg er HK’ere og arbejder med mange forskellige opgaver. Jeg hjælper jer i udlånet på Bramming Bibliotek og har robotvagter på Hovedbiblioteket i Esbjerg – robotten er den ”medarbejder” som sorterer alle materialerne når de bliver afleveret. Jeg er også en del af vores årlige Fantasyfestival, hvor jeg sammen med to kollegaer har ansvaret for udsmykningen – hvilket jeg har haft alle de år Fantasyfestivalen har eksisteret! Når jeg ikke er på ”vagt”, laver jeg alt muligt andet: plakater, finder reserveringer og er blæksprutten på Bramming Bibliotek - det er spændende da der næsten altid er nye opgaver at tage fat i, om det er byfornyelse, et toilet der strejker, en ny indretning eller kassen der skal tælles op. 

Hvor kan du finde Rie på biblioteket?

Mange forskellige steder. Både på Hovedbiblioteket og i Bramming, både på min kontorplads og ude i biblioteksrummet eller ude hos robotten. 

En bog Rie vil anbefale

Jeg kan godt lide bøger der indeholder både spænding og kærlighed. Som Nora Roberts bøger gør, men også krimiserien om Kate Burkholder af Linda Castillo er god, og en sød bog som ”Ensomme hjerter og herreløse hunde” af Lucy Dillon kan jeg også lide. Ellers læser jeg tidsskrifter mest om mode, indretning og sport. 

Seneste nyheder

No news were found.