Rasmus

Bibliotekar
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Rasmus’ arbejdsopgaver

Jeg arbejder primært med børneområdet på biblioteket. Det er alt lige fra projekter i samarbejde med skoler, kulturinstitutioner, private aktører, foreninger og mange andre til bibliotekets egne børnearrangementer og -aktiviteter. Derudover er jeg også med til at planlægge bibliotekets Fantasyfestival, hvor jeg arbejder med alle de mange fede aktiviteter, der sker i byrummet. Kodeordet for det meste, jeg laver, er læselyst, og det afspejler sig i alle mine arbejdsopgaver. Og så kan du også møde mig nede i biblioteket og få hjælp til at finde et godt spil, en dejlig bog eller noget helt tredje. 

Hvor finder du Rasmus på biblioteket?

Du finder mig mest på Hovedbiblioteket enten nede i børnebiblioteket eller på det sejeste kontor på biblioteket, nemlig børnebibliotekarenes kontor, men du kan også være heldig at støde på mig på Bramming Bibliotek. 

En bog Rasmus vil anbefale

Det er aldrig rart kun at vælge en bog, men hvis jeg absolut skal, så er min absolutte favorit, Astrid Lindgrens klassiker ”Mio min Mio”. Men det kunne også være bøger som ”Moon Palace” af Paul Auster, ”Stillidsen” af Donna Tartt eller ”Min mormors gebis” af Jakob Martin Strid, og nu kom jeg vist til at nævne nogle flere. Ups!
 

Seneste nyheder