Stine

Biblioteksformidler
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Stines arbejdsopgaver

Jeg arbejder særligt med børn og unge. Især når jeg underviser skoleklasser, er jeg i mit es. Det er så fedt at være med til at skabe læseglæde hos kommunens elever og gøre læsning sjov og legende. Det er der behov for. Mit hjerte banker for Fantasyfestivalen, som jeg er projektleder på sammen med min kollega Jacob. Fantasy er en genre, som virkelig sætter fantasien i gang. Jeg elsker at arbejde med festivalen, som byder både store og små velkommen, og som tager genren alvorligt. Fantasyfestival vokser og vokser, og jeg er så glad for at være med på rejsen.

Hvor finder du Stine på biblioteket?

Mit kontor er på Hovedbiblioteket. Hver torsdag er jeg i Familiezonen, hvor jeg kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bog. Hver tirsdag er jeg på Tjæreborg Bibliotek, hvor jeg hjælper med alt fra print til reservationer og klassebesøg.

En bog Stine vil anbefale

Jeg hapser lige to: Ungdomsbogen ”Og så drukner jeg” af Ditte Wiese. Velskrevet roman om en 12-talspige, der er lige ved at knække under presset. Og fantasyserien ”Sprækken til Luscuro” af Julie Midtgaard, som er en magisk fortælling om Gry, der bliver brændt på bålet som heks, men i stedet for at dø transporteres til den magiske verden Luscuro.

Seneste nyheder