Borger.dk

Borger.dk

Borger.dk er din indgang til det offentlige. Her finder du offentlig information og adgang til selvbetjeningsløsninger.

Adgang

Adgang for alle

Borger.dk er din indgang til og et overblik over det offentlige. Det er her, du finder offentlig information, adgang til selvbetjeningsløsninger og din digitale post. Via Borger.dk Mit overblik får du et overblik over dine personlige data. Her kan du se nogle af de oplysninger, det offentlige har registreret om dig. Når du logger på med MitID, får du adgang til dine personlige oplysninger fra bl.a. SKAT og CPR-registeret.

På Borger.dk kan du også tjekke din personlige digitale postkasse. Her kan du sende og modtage digital post til og fra myndigheder samt fra nogle private virksomheder, såsom banker og forsikringsselskaber. Digital post sendes ad en sikker og krypteret kanal, så ingen uvedkommende kan læse din digitale post.

Borger.dk henviser desuden til over 700 selvbetjeningsløsninger, som er udviklet af landets myndigheder, og det er den enkelte myndigheds ansvar at vedligeholde løsningerne. Det kan være alt lige fra at melde flytning hos folkeregistret til at søge om et nyt pas hos kommunen.

 

Vejledning

Som borger i Danmark skal du betjene dig selv digitalt på en række offentlige områder fra og med du fylder 15 år. Der kan søges om fritagelse fra denne pligt ved at møde personligt op hos borgerservice i din bopælskommune. Hvis du ikke selv kan møde op hos borgerservice, kan du også bede andre fritage dig på dine vegne ved brug af en fuldmagt, som kan fås på kommunens borgerservicecentre eller på denne internetside.

 

Tilgængelighed

Mulighed for at få læst teksten op, se mere på Borger.dk

Mulighed for at vælge adgang med tegn

 

Anbefales til

Borger.dk anbefales til alle borgere i Danmark