Women´s Studies International

Women´s Studies International

Women’s Studies International er en engelsksproget database, der dækker centrale aspekter og international kønsforskning.

 

Adgang

Adgang for borgere i Esbjerg og Fanø Kommune

Her finder du litteratur om kønsforskning, feminisme og andre kønsrelaterede emner. Ca. 10% af henvisningerne kan læses i fuld tekst.

Databasen er et stærkt værktøj til søgning i international kønsforskningslitteratur inden for især humaniora og samfundsfag. Databasens store force er dens registrering af videnskabelige artikler i både de vigtigste internationale fagspecifikke og tværfaglige kønsforskningstidsskrifter.

  • Databasen er nyttig til at finde information, der er relevant for kvinders historie og tværfaglige kønsperspektiver. Dækker perioden fra 1881 til i dag.
  • Indeholder registrering af videnskabelige artikler i de vigtigste internationale fagspecifikke og tværfaglige kønsforskningstidsskrifter.
  • Alle referencer er udstyret med kontrollerede søgeord og abstracts, som gør det muligt at foretage meget specifikke søgninger og hurtigt afgøre relevansen af den enkelte publikation.
     

Som supplement til databasen kan anbefales at benytte Det Kgl. Biblioteks ”Kvinfo” for kønsforskning.

 

Vejledning til basen

  • Log på med dit bibliotekslogin.
  • Vælg "choose database". Bemærk, at MasterFILE skal klikkes væk og Womens Studies International klikkes til.
  • Du skal være bosiddende i Esbjerg eller Fanø Kommune for at benytte Women’s Studies International hjemmefra.