Biblioteket Kommer

Kan lånerne ikke komme til biblioteket, så kommer biblioteket til lånerne. Biblioteket Kommer er et tilbud til borgere med særlige behov.

Det er desværre ikke alle, der har mulighed for at benytte sig af bibliotekets mange tilbud. Alder, handicap eller langvarig sygdom kan i kortere eller længere tid forhindre, at enkelte borgere kan komme på biblioteket. Men fortvivl ikke, vi kan nemlig hjælpe dig.

Biblioteket Kommer giver dig adgang til at låne bøger, bøger med stor skrift (Magnaprint), lydbøger, musik, dvd og mange andre materialer – selvom du ikke kan komme på biblioteket.

For at komme med i ordningen skal du kontakte dit eget bibliotek eller skrive til os. Du vil derefter blive kontaktet, så vi kan aftale en tid, hvor det passer dig, at få besøg af ’din’ bibliotekar. Under besøget vil I sammen finde ud af, hvilke materialer du har brug for. Har du særlige ønsker, så udfylder du bare en ’ønskeseddel’ eller ringer til din bibliotekar, så sørger vi for at få det med næste gang vi sender dig en kasse.

Biblioteket Kommer er gratis. Vi leverer hver måned kasser til omkring 90 borgere.