Legetek

Legeteket er bibliotekets samling af pædagogisk legetøj og der er adgang for alle kommunens indbyggere. Vi har lidt af hvert – og sikkert også det du har brug for.

Legetekets materialer understøtter og udvikler børns sproglige og motoriske evner, og hver mandag fra 14:30-17:00 kan du på Hovedbiblioteket få anonym og professionel hjælp med at finde de ting, der kan hjælpe dit barn videre. Er du ’bare’ på jagt efter et nyt brætspil til ferien med ungerne, så er Legeteket også et godt sted at lede.

Selvom du kan bestille og afhente legeteksmaterialer på alle lokalbiblioteker, så ’bor’ den store samling på Hovedbiblioteket. På grund af de mange forskellige størrelser og former kan materialerne kan godt være lidt svære at finde rundt i, så vi anbefaler at du besøger Legetekets egen hjemmeside for at danne dig et overblik over mulighederne.

Vær i øvrigt opmærksom på, at store legeteksmaterialer (over 30x30x50 cm) på grund af pladsproblemer, ikke kan afhentes og afleveres i bogbussen. Vi henviser til dit nærmeste lokalbibliotek.