eReolen Global

Adgang
Adgang for borgere i Esbjerg og Fanø Kommune
Få adgang til cirka 2500 e-bøger og netlydbøger.

På eReolen Global har du adgang til engelske e-bøger og netlydbøger. Der er adgang til cirka 2500 e-bøger og netlydbøger. Her finder du gode læseoplevelser til børn, unge og voksne.

Du kan finde rejsebøger, som du kan tage med på rejsen, spændende romaner til ferien eller bøger til børnene, som lige er gået i gang med engelsk i skolen.

Hvilke platforme kan du læse på
App'en "OverDrive" er tilgængelig til Phone, iPad, Android, Chromebook, Windows Phone og Windows 8.
Derudover kan du læse via browser på PC eller Mac.

Låneregler
Du kan låne 2 e-bøger eller netlydbøger ad gangen.

Lånetiden
21 dage. 

Genlån
Du kan låne en titlen igen, når lånetiden er udløbet; men du kan risikere at skulle stå i kø til den, hvis der er reserveringer på titlen.

Reserveringer
Langt de fleste titler på eReolen Global har en indbygget udlånsbegrænsning.
Derfor kan du sommetider komme ud for at skulle reservere en e-bog på samme måde, som du kender fra de fysiske bøger på bibliotekerne. Det er ikke noget bibliotekerne selv bestemmer, men er bestemt af de aftaler, der er lavet med forlagene.

Sådan kommer du i gang
Du skal være låner på Esbjerg Kommunes Biblioteker og bo i Esbjerg eller Fanø kommune.

Hent App’en til din smartphone eller tablet.

App’en til eReolen Global hedder Overdrive. Første gang du logger ind skal du oprette en overdrive-konto. Derefter skal du tilføje dit bibliotek, Esbjerg Bibliotek, og får nu adgang til de titler vi tilbyder. For udførlig vejledning læs her

eller

Læs i browser. Gå ind på www.ereolenglobal.dk. Tryk på sign in i øverste hjørne. Vælg derefter Esbjerg Kommunes Biblioteker og log ind med dine almindelige låneroplysninger.

For udførlig vejledning læs her.