Carina

Biblioteksformidler
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Carinas arbejdsopgaver

Jeg arbejder med den vigtigste og sjoveste målgruppe som kommer ind på vores bibliotek: de første læsere, de yngste fra 0-6, og jeg er dermed en del af team ”Læs, Leg og Lær”. Det er vores mission at sprede læselysten og denne opgave er skrevet ind i min DNA, både som biblioteksformidler og som menneske. Jeg samarbejder med daginstitutioner og møder også børnene i deres børnehaver og vuggestuer. Derudover er jeg en kreativ ildsjæl og elsker at arbejde med farver. Så bibliotekaren, der løber omkring i udlånet med pensler og farve i ansigtet, er helt sikkert mig!   

Hvor kan du finde Carina på biblioteket?

Du kan finde mig ved det skrivebord, hvor det står figurer af Harry og Newt, som overvåger mit arbejde og overskuer et kaos bestående af bøger og Manga-tegneserier - og måske én kop kakao for meget. Hvis jeg ikke er på Hovedbiblioteket, er jeg i Kvaglund eller undervejs med den lille bogbus rundt omkring i Esbjerg Kommune for at sprede læselyst. 


En bog Carina vil anbefale

”Greven af Monte Christo” ejer jeg i mere end syv udgaver; dens indviklede plot, fortællingens dybde og Edmond Dantes personlighed, trak mig ned i de gamle franske historier lige fra side ét. Selvom jeg synger og danser i regnen, er jeg meget tiltrukket af det mørke i mennesket og elsker at møde de mørkeste afkroge i litteraturen.

Seneste nyheder

No news were found.