Henriette

Assistent
Bibliotek:
Afdeling:

Henriettes arbejdsområder

Jeg har været assistent på Esbjerg Kommunes Biblioteker siden 2016. Mine primære arbejdsområder er at servicere de besøgende der kommer ind på biblioteket. Jeg hjælper og vejleder foreninger og mindre virksomheder, hvis de eksempelvis har problemer mit MitID.
Jeg er en del af Fantasyfestival-projektgruppen, hvor jeg har ansvaret for den udendørs Markedsplads. En spændende opgave, hvor vi sammen i gruppen er med til at skabe en helt fantastisk weekend.

Hvor kan du finde Henriette på biblioteket?

Du kan bl.a. finde mig i Informationen på Hovedbiblioteket. 
To dage om ugen at jeg at finde på biblioteket i Kvaglund. Her er jeg tovholder for den daglige drift på biblioteket. I Kvaglund deltager jeg også i planlægningen af den årlige Kvaglunddag, og er bl.a. med i et netværk af forskellige aktører som skal være med til at gøre Kvaglund til et bedre sted at bo.

Henriette anbefaler en bog 

Jeg vil gerne anbefale bogen ”Fartblind” af Jacob Mark. Det er en biografi om en ung politiker, der bliver ramt af stress. En tankevækkende bog der minder læseren om at passe på sig selv. Jeg nyder også at læse en god og spændende krimi, f.eks. af den danske forfatter Sara Blædel.