Irene

Specialist
Bibliotek:
Afdeling:
Telefon:
76161907

Irenes arbejdsopgaver 

Økonomien er det der fylder den største del af min arbejdstid - giv mig en håndfund tal, så er jeg på hjemmebane. Regninger skal betales, økonomirapporter hentes, budgetopfølgning i samarbejde med ledelsen plus alt det løse, der i løbet af dagen dumper ned på mit skrivebord. Jeg sidder også med indkøb af alt andet end bøger - det betyder, at jeg skal holde mig orienteret i kommunens indkøbsaftaler.
En anderledes arbejdsopgave en kontakten til beboerne i Digterhjemmet på Fanø, en legatbolig der ejes af Esbjerg Kommune og som kan søges af Nordiske forfattere.

Hvor finder du Irene på biblioteket?

Du kan finde mig i Administrationen på Hovedbiblioteket. Et kontor hvor vi har mange forskellige arbejdsopgaver, men trods forskelligheden er vi rigtig gode til at hjælpe hinanden. I Administrationen får vi mange forskellige spørgsmål og det vi ikke ved, det finder vi ud af, eller hjælper folk i den rigtige retning.

En bog Irene vil anbefale

Jeg kan ikke anbefale én enkelt bog, men læser gerne krimier, specielt krimier af danske forfattere eks. Afdeling Q af Jussi Adler Olsen som jeg synes er godt skrevet. Jeg har gennem årene læst meget forskelligt, lige fra børnebøger til fagbøger og videre over slægtsromaner og biografier.

Seneste nyheder

No news were found.