Lotte

Assistent
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Lottes arbejdsområder

Jeg arbejder mest i børneafdelingen, med børneområdet og de 0-6-årige børn. Jeg kører den lille bogbus - ud til daginstitutioner og dagplejere. Jeg har vagt i familiezonen på Hovedbiblioteket og pakker en hel masse kasser med bøger til daginstitutioner. To gange om året er jeg med i større projekter: Om foråret er det ORDfest, som er en børnekulturfestival vi laver med børnehavebørn, hvor billedbogen er i centrum. Aktiviteterne faciliteres i børnehaverne, men afslutningen på projektet er en fest på Hovedbiblioteket for alle børnene og deres voksne. 
Og om efteråret er det Fantasyfestival, hvor jeg er med til at lave udsmykning til festivalen.  

Hvor finder du Lotte på biblioteket

Du finder mig i den lille bogbus, på Sædding Bibliotek eller i familiezonen på Hovedbiblioteket - måske i gang med at pakke kasser med bøger til daginstitutioner. 

En bog Lotte vil anbefale 

Hvis det er en bog jeg skal læse højt for små børn i den lille bogbus, kunne det være: ”Vuggestuen Smørklatten på tur” af Louise Langhoff Koch. En bog med fine billeder, en bus på forsiden, og på hver side enten en orm, en sommerfugl eller en flue. Desuden er den lavet som en finde-pegebog.
 

Seneste nyheder

No news were found.