Jakob

Specialkonsulent
Bibliotek:
Afdeling:

Jakobs arbejdsområder

Jeg er uddannet bibliotekar og arbejder mest med det digitale bibliotek og jeg er tilknyttet afdelingen ”biblioteksudvikling”. Mine arbejdsområder er det it-system mine kolleger bruger, når de besvarer de spørgsmål de får i biblioteksrummet. Derudover arbejder jeg med de systemer/applikationer der integrerer med ”bibliotekssystemet”, det vil sige hjemmeside, appen Biblioteket og vores selvbetjeningsløsninger. Jeg er også involveret i udvikling af bl.a. bibliotek.dk og de dataformater vi registrerer alle vores materialer i. I forbindelse med dette sidder jeg i en udvalg der hedder FBI – Fælles Biblioteks Infrastruktur.  

Hvor kan du finde Jakob på biblioteket?

Mit primære arbejdssted er Hovedbiblioteket. På mit kontor ligger der ofte ”underlige” tingester der sandsynligvis kommer i drift et eller andet sted på biblioteket. Lige nu ligger der eksempelvis en ”økse” – det er bare noget vi kalder den, det er en hyldescanner, der kan finde de materialer vi af forskellige årsager ikke altid kan finde, ved at lede på hylderne. 

En bog Jakob vil anbefale

”Brækposesangen” som er en række små historier, betragtninger og skitser af mesterlige Nick Cave. Alt er nedskrevet på de der brækposer man finder i flyet og under den tour han var på rundt i USA for i forbindelse med albummet ”Push the sky away”. Det album kan jeg da også godt anbefale nu jeg har jeres opmærksomhed. 

Seneste nyheder

No news were found.