Lenette

Bibliotekar
Bibliotek:
Afdeling:
E-mail:

Lenettes arbejdsområder

Jeg er bibliotekar og arbejder med formidling til voksne og unge. Mit primære arbejdsområde er at strikke et godt program sammen af arrangementer til voksne. Så har jeg også en finger med i Fantasyfestival. Jeg har vagter sammen med en lille flok af mine kolleger i den nationale online-tjeneste Biblioteksvagten. Jeg har også en stor kontaktflade til de læsekredse, der er i Esbjerg by og mange af dem mødes på Hovedbiblioteket. Ja, sig endelig til hvis du kunne tænke dig at være med i én eller har lyst til at starte din egen læsekreds. Så kan jeg være fødselshjælper.

Hvor kan du finde Lenette på biblioteket

Du træffer mig primært på Hovedbiblioteket, hvor jeg kan betjene dig i skønlitteraturen og anbefale noget der ligner det, du allerede kan lide at læse – måske du får en overraskelse med hjem i posen? Desuden finder du mig oppe i faglitteraturen på 1. sal, hvor jeg f.eks. kan hjælpe dig med at finde bøger til at bygge træterrassen, som du drømmer om. Ligeledes vil du møde mig til mange af vores voksenarrangementer.

En bog Lenette vil anbefale

Tag og lyt til det ikoniske værk ’Dekameron’ af Boccaccio, hvor 11 skuespillere puster støvet af klassikeren, så den fremstår dejligt livfuld. Lars Mikkelsen er den gennemgående jeg-fortæller, og det er absolut ikke det værste valg. Det er et fantastisk radioteater. Nyd den sammen med din kæreste. I småbidder. Det tager kun 32 timer. Masser af hjerter herfra.