Ny låner?

Velkommen til Esbjerg Kommunes Biblioteker. På biblioteket kan du låne med dit sundhedskort, hvis blot du er registreret som låner. Du kan naturligvis også få lavet et gratis lånerkort, hvis du foretrækker det.

Når du skal oprettes som låner, skal du møde personligt op på et af bibliotekerne. Husk at medbringe dit sundhedskort (sygesikringsbevis).

Børn og unge under 18 år kan kun få udstedt lånerkort, hvis en af forældrene eller en værge udfylder og underskriver en indmeldelsesblanket.

Lånerkortet er gratis og er personligt. Du hæfter derfor for det, der lånes på dit kort. Husk altid at medbringe dit sundhedskort/lånerkort på biblioteket. Hvis du mister dit kort, skal du straks fortælle det til biblioteket. Så kan vi spærre for lån - og dermed hindre misbrug.

Både låner- og sundhedskort giver dig i øvrigt adgang til bibliotekerne i den selvbetjente åbningstid.

Alt fra bøger til spil

På biblioteket har vi et stort udvalg af skøn- og faglitteratur, aviser, tidsskrifter og blade, musik, dvd'er, videoer, spil til computer, playstation og x-box og meget mere.

Selvbetjening her på hjemmesiden

Her på vores hjemmeside kan du på egen hånd klare mange ting, som for eksempel at søge, reservere, forny lån og se din lånerstatus. Tilføj din mailadresse eller mobilnummer, så får du en hilsen fra os et par dage før sidste afleveringsdag, og besked om reserveringer/bestillinger og hjemkaldelser.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.